Van afvoerpijp tot regendouche ...

Badkamers

Kubus ontwerpt, plaatst en renoveert badkamers. Met Aartselaar als uitvalsbasis, en de hele provincie Antwerpen als eindbestemming.

Vraag ons gerust naar voorbeelden van Kubus-badkamers in jouw buurt. Of maak meteen een afspraak om jouw toekomstige badkamer vorm te geven.

Van afvoerpijp tot regendouche: één partner …

Bij Kubus zit je project onder één dak. Dat betekent níét dat je gebonden bent aan bepaalde merken of bedrijven, maar wél dat we je een optimaal en integraal projectverloop aanbieden, dankzij:

  • persoonlijke begeleiding van ontwerpfase tot oplevering
  • vrijblijvend advies over merken, materialen en kleuren
  • een betrouwbaar netwerk van leveranciers en vakmannen
Kubus-badkamers, doordachte werkwijze.

Een grondige voorbereiding rendeert tijdens de uitvoering van de werken altijd dubbel en dik. Daarom werken we in verschillende stappen aan jouw definitieve plan. Eerst bespreken we de grote lijnen van je ideale badkamer, in Aartselaar in het atelier of bij jou thuis. Daarna gaan we aan het schetsen, zodat we je tijdens een tweede gesprek een 3D-voorstelling van je nieuwe badkamer kunnen tonen. Voldoet het ontwerp helemaal aan je verwachtingen? Dan overlopen we samen elk detail. Van basismaterialen en merken tot kleuren en afwerking. Kijk je ernaar uit om jouw ideeën te verrijken met de expertise van Kubus? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Badkamer 1
Badkamer 2
Badkamer 3
Badkamer 4
Badkamer 5
Badkamer 6