Vakmanschap voor elk budget ...

Keukens

Wil je een nieuwe keuken laten plaatsen? Hebben je huidige keukenkasten oplapwerk nodig? Of droom je van een uitbreiding van je keuken?

Schakel KUBUS in voor een vlot project van a tot z. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerp van keukens. In Aartselaar staat onze eigen schrijnwerkerij en bij jou ter plaatse installeren we je keuken met de grootste zorg.

Jouw keuken,
van rauwe plannen tot beetgaar resultaat.

Goed begonnen is half gewonnen. Dat geldt zéker voor bouwprojecten.
 Daarom pakken we de voorbereiding in drie stappen aan:

  1. Kennismaking en opmeting: in een eerste gesprek luisteren we in de eerste plaats naar jou. We bekijken de beschikbare ruimte en peilen naar je verwachtingen.
  2. Bespreking 3D-design: op basis van ons gesprek ontwerpen we een eerste versie van je nieuwe keuken. Die stellen we aan je voor in een 3D-design. Daarna bladeren we samen in enkele catalogussen om materialen en kleuren te kiezen.
  3. Simulatie Van Hoecke: ten slotte maakt onze partner Van Hoecke een simulatie met echte keukenkasten. Je probeert er de verschillende open- en sluitsystemen uit. En je kruipt in een speciaal pak waarmee je net zo stram beweegt als op je oude dag. Zo ervaar je aan den lijve hoe gebruiksvriendelijk je keuken tijdens je pensioen nog zal zijn. Een aanrader!

Liggen alle details van je ideale keuken vast? Dan gaan onze vakmannen aan de slag. Van gyproc- en elektriciteitswerken tot de montage van kasten en de installatie van je keukentoestellen.

KUBUS-keukens, vakmanschap voor elk budget

Dankzij een uitgekiende voorbereidingsfase blijf je langer tevreden over je keuken. Zo rendeert je investering maximaal. Daarnaast kijken we samen naar het kostenplaatje van die investering. Want onder andere als jong koppel heb je niet hetzelfde budget als een welgestelde suikertante. In dat geval is het voor ons een fijne uitdaging om toch een droomkeuken op te leveren - met persoonlijk advies en creatieve oplossingen:

  • Welke materialen sluiten het best aan bij jouw budget?
  • Welke producent van keukentoestellen biedt jou een optimale prijs-kwaliteitsverhouding?
  • Hoe kunnen we het werk verdelen? Misschien kunnen we samen aan de slag?

Spreek Kubus aan over jouw plannen.

Keuken 1
Keuken 2
Keuken 3
Keuken 4
Keuken 5
Keuken 6